Uncategorized

Ovaj Porsche je na akciji za 150kr, ali tu leži mala kvaka.

Agent za nekretnine u Zapadnom Londonu prodaje svoj Porsche Cayman putem tombole. Netko stoji za pakiranje automobila za samo 20 funti.

Ed Bezzant, blizak prijatelj filma ‘Made in Chelsea’ Sama Thompsona, prodaje svoje kotače putem društvenih medija, a štos je objavio u postu na Instagramu.

Bezzant očito živi prilično ekstravagantan život. Dijeli redovne snimke kupovina kućišta telefona Aspinal, odmora u LA-u, bljeskalice i “polo vibre” natopljene šampanjcem. Nosi i loafe bez čarapa.

Što sve sugerira da mu Porsche neće previše nedostajati …

Bezzant je prvotno otkrio svoje planove za prodaju svog trenutnog automobila u srpnju. Nazvao ga je “malom ljepoticom Porschea … Prošle su dvije godine”.

Također, Bezzant stoji kako bi učinio kneževsku zaradu. Iako će jedan sretni punter spustiti automobil za 20 funti, on prodaje (ili svejedno pokušava) 2.500 karata. Dakle, ako sve ide po planu, dječak rođen u Wiltshireu otići će s 50.000 funti.

Prilično je dobra ideja biti fer prema njemu.

Za referencu, potpuno novo izdanje automobila od 718 vratilo bi vam 42.897 funti. Prolazeći po njegovom feedu na Instagramu, izgleda kao da je agent za prodaju nekretnina, koji se bavi nekretninama visokog cenovnog razreda, ugledao Porsche Carrera. To će ga koštati prilično malo (više od 80.000 funti).

Ostaje za vidjeti hoće li Bezzant uspjeti izvući tombolu.

Jeste li ikad željeli kupiti super automobil, ali je salon automobila pogledao na vas? Da, ni ja. ali ovaj momak ima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *